Dr. Liliana Docan - Vardai

Categorii Articole | "Colesterol"

Anghinarea, Anghinarul sau Cinarea si Benefiiciile ei

17 / 10 / 2009

0 Comentarii

Anghinarea, Anghinarul sau Cinarea si Benefiiciile ei

Anghinarea sau anghinar ( cynara scolymus – fam. compositae ), specia vivacee, originara din sudul Spaniei, se gaseste la noi in tara numai in cultura. In primul an da nastere la o rozeta de frunze bazilare, iar in al doilea an la o tulpina viguroasa, ramificata la partea superioara, inalta pana la 2 m si […]

citeste mai departe...

Sarea si dereglarile hormonale

17 / 10 / 2009

2 Comentarii

Sarea si dereglarile hormonale

Majoritatea populatiei Romaniei consuma sare iodata dar la ora actuala si sarea bruta neiodata, luata la punga de cateva kilograme are introdus in ea un aditiv si anume E-536 – ferocianura de potasiu, ca agent antiaglomerant. aborto espontaneo con cytotec amoxicillin and ampicillin Iodarea este un atentat la sanatatea romanilor, mai ales dupa¬† ce s-a […]

citeste mai departe...

Oul de prepelita se consuma fara contraindicatii

11 / 10 / 2009

0 Comentarii

Oul de prepelita se consuma fara contraindicatii

Efectele miraculoase produse de oulele de prepelita in organism se datoreaza proteinelor de calitate superioara din ou, glucidelor speciale (care nu sunt periculoase pentru persoanele cu diabet) continutului de aminoacizi esentiali si factori antialergici, precum si enzimelor care curata depunerile de colesterol de pe peretii vaselor sanguine. De aceea nu strica nimanui o cura cu […]

citeste mai departe...